Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Jon Hamm
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Imię i nazwisko: Jonathan Daniel Hamm
Występuje jako: Jon Hamm

Płeć: mężczyzna
Data urodzenia: 1971-03-10
Wiek: 49 lat
Urodzeni w marcu
Znak zodiaku: Ryby
Miejsce urodzenia: St. Louis, Missouri, USA
Wzrost: 180

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Jon Hamm grał w filmach

Jon Hamm - filmografia aktorska

Sucker Punch / Sucker Punch (2011) jako Ostry Gracz / Doktor
Howl / Howl (2010) jako Jake Ehrlich
Miasto złodziei / Town, The (2010) jako Adam Frawley tajny agent FBI
Drużyna A / A-Team, The (2010) jako Inny Lynch niewymieniony w czołówce
Stolen Lives / Stolen Lives (2010)
Samotny mężczyzna / Single Man, A (2009) jako Hank Ackerley (głos)(niewymieniony w czołówce)
Dzień, w którym zatrzymała się Ziemia / Day the Earth Stood Still, The (2008) jako Dr Granier
Jak złamać 10 przykazań / Ten, The (2007) jako Chris Knarl
Ira and Abby / Ira and Abby (2006) jako Ronnie
Byliśmy żołnierzami / We Were Soldiers (2002) jako Kapitan Matt Dillon
Kosmiczni kowboje / Space Cowboys (2000) jako Młody pilot #2

Zdjęcia gwiazd

Jon Hamm Jon Hamm
Zobacz więcej...
Nagrody Jon Hamm

Nagroda: Złoty Glob za film Mad Men, rok 2009 w kategorii: Najlepszy aktor w serialu TV - Dramat

Plotki Jon Hamm

Jon Hamm będzie reżyserem
Surrealistyczna sława Jona Hamma
George Clooney idolem Jona Hamma
Daniel Craig, Hugh Jackman i Jon Hamm w "Mrocznej wieży"
Megan Fox romansuje ze świeżo upieczonym ojcem
Mad Man nie będzie Supermanem
Mad Man animowanym agentem FBI

Newsy Jon Hamm

Mad Man nowym Supermanem
Keanu Reeves pokręci... za kółkiem