Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Bogdan Koca
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Bogdan Koca

Data urodzenia: 1952-02-21
Wiek: 68 lat
Urodzeni w lutym
Znak zodiaku: Ryby

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Bogdan Koca gra w filmach

Bogdan Koca - filmografia aktorska

Świnki / Świnki (2009) jako Ojciec Tomka
Propozycja / Proposition, The (2005) jako Paul Broussard
Tajemnica Aleksandry / Alexandra's Project (2003) jako Bill
Spagnola, La / Spagnola, La (2001) jako Polski pacjent
Opiekun / Custodian, The (1993) jako psycholog
Dreszcze / Dreszcze (1981) jako Druh wychowawca
Smak wody / Smak wody (1980) jako Mężczyzna na konferencji niewymieniony w czołówce
Zmory / Zmory (1978) jako Marecki
Kochaj albo rzuć / Kochaj albo rzuć (1977) jako September jr