Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Ashok Saraf
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Ashok Saraf

Data urodzenia: 1948-06-04
Wiek: 72 lat
Urodzeni w czerwcu
Znak zodiaku: Bliźnięta
Miejsce urodzenia: Indie
Małżeństwa :
!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Ashok Saraf gra w filmach

Ashok Saraf - filmografia aktorska

Kyaa Dil Ne Kahaa / Kyaa Dil Ne Kahaa (2002) jako Pan Patel
Jodi No.1 / Jodi No.1 (2001) jako Brat Rai
Joru Ka Ghulam / Joru Ka Ghulam (2000) jako Wuj Raji / Ghirpadhe
Beti No. 1 / Beti No. 1 (2000) jako Ram Bhatnagar
Khoobsurat / Khoobsurat (1999) jako Mahesh Chaudhary
Pyaar Kiya To Darna Kya / Pyaar Kiya To Darna Kya (1998) jako Tadkomal
Bandhan / Bandhan (1998) jako Chillu
Judge Mujrim / Judge Mujrim (1997) jako Natwar
Gupt: The Hidden Truth / Gupt: The Hidden Truth (1997) jako Havaldar Pandu
Miłość czy pieniądze? / Yes Boss (1997) jako Johnny
Bal Bramhachari / Bal Bramhachari (1996) jako Pyare Mohan
Karan Arjun / Karan Arjun (1995) jako Munshiji
Nazar Ke Samne / Nazar Ke Samne (1994) jako Mamu
Dil Hai Betaab / Dil Hai Betaab (1993) jako Pracownik Vikrama
Lapandav / Lapandav (1993)
Jaagruti / Jaagruti (1993) jako Shevalal
Prem Deewane / Prem Deewane (1992) jako Shomu
Naseebwaala / Naseebwaala (1992) jako Gangaram Lalwani
Benaam Badsha / Benaam Badsha (1991) jako Vinay Chandra Rathod
Chaukat Raja / Chaukat Raja (1991)
Yaara Dildara / Yaara Dildara (1991)
Bade Ghar Ki Beti / Bade Ghar Ki Beti (1989) jako Kasturi
Ghar Ghar Ki Kahani / Ghar Ghar Ki Kahani (1988) jako Lallu Ram
Ashi Hi Banwa Banwi / Ashi Hi Banwa Banwi (1988) jako Dhannajay Mane
Prem Karuya Khullam Khulla / Prem Karuya Khullam Khulla (1987) jako Bajarang
Pratighaat / Pratighaat (1987) jako Przekupny prawnik
Hech Mazha Maher / Hech Mazha Maher (1984)
Gupchup Gupchup / Gupchup Gupchup (1983)
Gondhalat Gondhal / Gondhalat Gondhal (1981)
Choravar More / Choravar More (1980)
Meri Biwi Ki Shaadi / Meri Biwi Ki Shaadi (1979)
Jawal Ye Laju Nako / Jawal Ye Laju Nako (1976)
Pandu Hawaldar / Pandu Hawaldar (1975)
Donhi Gharcha Pahuna / Donhi Gharcha Pahuna (1971)

Ashok Saraf - jako twórca muzyki

Aashiq / Aashiq (2001)