Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Ayub Khan
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Ayub Khan

Data urodzenia: 1966-02-23
Wiek: 54 lat
Urodzeni w lutym
Znak zodiaku: Ryby
Miejsce urodzenia: Indie

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Ayub Khan gra w filmach

Ayub Khan - filmografia aktorska

Teesri Aankh / Teesri Aankh (2006) jako Vikram
Apaharan / Apaharan (2005) jako Kashinath
Tauba Tauba / Tauba Tauba (2004) jako Mohan Shanbagh
Gangaajal / Gangaajal (2003) jako Inspektor Shaheed Khan
Rób swoje! / Dil Chahta Hai (2001) jako Rohit
Mela / Mela (2000) jako Ram Singh brat Roopy
Hafta Vasuli / Hafta Vasuli (1998) jako Inspektor Ram Chouhan
Death Sentence: Mrityu Dand, The / Death Sentence: Mrityu Dand, The (1997) jako Vinay Singh