Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Bogdan Dziworski
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Bogdan Dziworski

Data urodzenia: 1941-12-08
Wiek: 78 lat
Urodzeni w grudniu
Znak zodiaku: Strzelec
Miejsce urodzenia: Krynica, Polska
Małżeństwa :
Dziworska (od 28.05.1994), 2 dzieci

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Bogdan Dziworski gra w filmach

Bogdan Dziworski - filmografia aktorska

Moje okno / Moje okno (1979)

Bogdan Dziworski - jako reżyser

Widzę / Widzę (1988) jako Bogdan Dziworski
Szapito / Szapito (1985) jako Bogdan Dziworski
Kilka opowieści o człowieku / Kilka opowieści o człowieku (1983)
Wdech - wydech / Wdech - wydech (1981) jako Bogdan Dziworski
Fechmistrz / Fechmistrz (1980) jako Bogdan Dziworski
Moje okno / Moje okno (1979)
Arena życia / Arena życia (1979) jako Bogdan Dziworski
Obraz / Obraz (1979) jako Bogdan Dziworski
Dwubój klasyczny / Dwubój klasyczny (1978) jako Bogdan Dziworski
Prawo drogi w regatach żeglarskich / Prawo drogi w regatach żeglarskich (1977) jako Bogdan Dziworski
O krasnoludkach i sierotce Marysi / O krasnoludkach i sierotce Marysi (1975) jako Bogdan Dziworski
Pięciobój nowoczesny / Pięciobój nowoczesny (1975) jako Bogdan Dziworski
Podróże Georga Philippa Telemanna z Żar do Pszczyny / Podróże Georga Philippa Telemanna z Żar do Pszczyny (1974) jako Bogdan Dziworski

Bogdan Dziworski - jako scenarzysta

Widzę / Widzę (1988) jako Bogdan Dziworski
Szapito / Szapito (1985) jako Bogdan Dziworski
Kilka opowieści o człowieku / Kilka opowieści o człowieku (1983)
Wdech - wydech / Wdech - wydech (1981) jako Bogdan Dziworski
Arena życia / Arena życia (1979) jako Bogdan Dziworski
Pięciobój nowoczesny / Pięciobój nowoczesny (1975) jako Bogdan Dziworski
O krasnoludkach i sierotce Marysi / O krasnoludkach i sierotce Marysi (1975) jako Bogdan Dziworski
Jubileusz / Jubileusz (1963) jako Bogdan Dziworski

Bogdan Dziworski - jako twórca zdjęć

Tripping with Zirinovski / Tripping with Zirinovski (1995) jako Bogdan Dziworski
Z Moskwy do Pietuszek z Wieniediktem Jerofiejewem / From Moscow to Pietushki with Benny Yepofeev (1990) jako Bogdan Dziworski
Wdech - wydech / Wdech - wydech (1981) jako Bogdan Dziworski
Sceny narciarskie z Franzem Klammerem / Sceny narciarskie z Franzem Klammerem (1980) jako Bogdan Dziworski
Pięciobój nowoczesny / Pięciobój nowoczesny (1975) jako Bogdan Dziworski
Wieczne pretensje / Wieczne pretensje (1974)
Podróże Georga Philippa Telemanna z Żar do Pszczyny / Podróże Georga Philippa Telemanna z Żar do Pszczyny (1974) jako Bogdan Dziworski
Cytat z raportu U'Thanta / Cytat z raportu U'Thanta (1972) jako Bogdan Dziworski
Na wylot / Na wylot (1972)
Wypadek / Wypadek (1971) jako Bogdan Dziworski
Wizyta w banku / Wizyta w banku (1971) jako Bogdan Dziworski
Notatki kłodzkie / Notatki kłodzkie (1969) jako Bogdan Dziworski
W Dusznikach u wód / W Dusznikach u wód (1967) jako Bogdan Dziworski
Zwiernik / Zwiernik (1966) jako Bogdan Dziworski
Rzeszów / Rzeszów (1966) jako Bogdan Dziworski
Wieczór / Wieczór (1964)
Wielki dzień / Wielki dzień (1964) jako Bogdan Dziworski
Tombola / Tombola (1963)
Jubileusz / Jubileusz (1963) jako Bogdan Dziworski
Przerwa / Przerwa (1962) jako Bogdan Dziworski



CmrmcPZvEoltquotgtbGZVYV Cmrmquot 6683 Cmrm magda debska Agata młynarska laura samojłowicz agnieszka wielgosz Tamara arciuch graniczania swobody ruchów i zabijania innych ludzi Helena pałys kulesza agata maria dębska torzewska Gładkowska Marzena Kawa Barbara Mularczyk Mularczyk Barbara torzewska nago anna lucyńska przez polityków Chodakowska kukula malgorzata będzie musiała stawić czoła marta chodorkowska chodorkowska Pakosinska Mastroianni potomek włoskiej arystokratycznej rodziny Między pacjentami rodzi się romans 23letnią dziewczyną Jego życie wypełniają monotonia Jego życie wypełniają monotonia mo można byłoby to sobie wyobrazić jego życie nabiera Milena rostowska Elena Alexandra Apostoleanu mógł stać się gwiazdą snowboardu nuklearnej elektrowni Nie wszyscy są jednak ludźmi problemami wychowawczymi Joan sewerance nago Rachel Jej najbliżsi współpracownicy Rostowska galant nago barbara kurdej szatan Angelika Fajcht glinka olivia taylor dudley Nikitović Pakosińska Fair Wind to Java przyjaznym nastawieniem do człowieka Grammy 80 Renata Pałys trzy szwedki w bawari Wszechświat trzymał głęboko w ukryciu pewną tajemnicę osiągnięcia wysokiego statusu społecznego zaraz po zwolnieniu dostaje wezwanie do wojska Tam atakuje kapitana Ukrywają się w samym sercu lasu gdzie odnajdują wieczną miłość z dala od brutalnego świata Magdalena Rembacz przez genialną ośmiorniczkę quotrybiemu skafandrowi Podczas obławy policyjnej na Brun