Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Annu Kapoor
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Annu Kapoor

Data urodzenia: 1956-02-20
Wiek: 64 lat
Urodzeni w lutym
Znak zodiaku: Wodnik
Miejsce urodzenia: Bombaj, Indie

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Annu Kapoor gra w filmach

Annu Kapoor - filmografia aktorska

Saat Khoon Maaf / Saat Khoon Maaf (2011) jako Keemat
Mehbooba / Mehbooba (2008) jako Hari Singh / Lal Singh
Fakir of Venice, The / Fakir of Venice, The (2008) jako Sattar
W sieci miłości / Aitraaz (2004) jako Ram Choitrani
Miłosne manewry / Hum Kisi Se Kum Nahin (2002) jako Munnu Mobile
Kala Pani / Kala Pani (1996) jako Veera Savarkar
Droh Kaal / Droh Kaal (1994) jako Surinder
Gardish / Gardish (1993) jako Manishbhai Harishbhai
Sardar / Sardar (1993) jako Mohandas Karamchand Gandhi
Strach / Darr (1993) jako Vikram "Vicky" Oberoi
Dil Ki Baazi / Dil Ki Baazi (1993) jako Bihari
Waqt Hamara Hai / Waqt Hamara Hai (1993) jako Mężczyzna w stołówce niewymieniony w czołówce
Paayal / Paayal (1992) jako Pardesi
Hum / Hum (1991) jako Havaldar Arjun Singh
Yodha / Yodha (1991) jako Umeed Singh
Jamai Raja / Jamai Raja (1991) jako Paltu / I.C. Mishra
Ghayal / Ghayal (1990) jako Drunkard
Veeru Dada / Veeru Dada (1990) jako Ibrahim Gharewali
ChaalBaaz / ChaalBaaz (1989) jako Daya
Main Azaad Hoon / Main Azaad Hoon (1989) jako Munna
Perfect Murder, The / Perfect Murder, The (1988) jako Mały człowiek
Utsav / Utsav (1984) jako Masseur
Betaab / Betaab (1983) jako Chelaram