Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Ayumi Ishida
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Imię i nazwisko: Yoshiko Ishida
Występuje jako: Ayumi Ishida

Data urodzenia: 1948-03-26
Wiek: 72 lat
Urodzeni w marcu
Znak zodiaku: Baran
Miejsce urodzenia: Osaka, Japonia
Małżeństwa :
Kenichi Hagiwara (do 30.03.2006, rozwód)

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Ayumi Ishida gra w filmach

Ayumi Ishida - filmografia aktorska

Hômuresu chûgakusei / Hômuresu chûgakusei (2008) jako Sumiko Nishimura
Jesień w Warszawie / Warushawa-no Aki (2003) jako Ritsu
Kewaishi / Kewaishi (2001)
Nagasaki burabura bushi / Nagasaki burabura bushi (2000)
Puraido: Unmei no toki / Puraido: Unmei no toki (1998) jako Katsuko Tojo
XXL / XXL (1997) jako Fuyuko
Nagareita shichinin / Nagareita shichinin (1997) jako Kinu Inamura
Gakko II / Gakko II (1996)
Kataku no hito / Kataku no hito (1986) jako Yosoko Dan
Yasha / Yasha (1985) jako Fuyuko
Tsumiki kuzushi / Tsumiki kuzushi (1983) jako Michie Honami
Yaju-deka / Yaju-deka (1982) jako Keiko Yamane
Eki Station / Eki Station (1981) jako Naoko Mikami
Yami no karyudo / Yami no karyudo (1979) jako Oriwa
Tooi ashita / Tooi ashita (1979) jako Junko Baba
Seishun no mon: Jiritsu hen / Seishun no mon: Jiritsu hen (1977) jako Kaoru
Kureji no daibakuhatsu / Kureji no daibakuhatsu (1969)
Zoku izoku e / Zoku izoku e (1967)
Chikumagawa zesshô / Chikumagawa zesshô (1967)

Ayumi Ishida - jako twórca muzyki

Yasha / Yasha (1985)