Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Andrzej Mrozek
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Andrzej Mrozek

Data urodzenia: 1940-06-08
Wiek: 80 lat
Urodzeni w czerwcu
Znak zodiaku: Bliźnięta
Miejsce urodzenia: Tarnopol, ZSRR (obecnie Ukraina)

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Andrzej Mrozek gra w filmach

Andrzej Mrozek - filmografia aktorska

Konsul / Konsul (1989) jako Stefan podwładny wojewody
Sezon na bażanty / Sezon na bażanty (1985) jako Czesio
Dzień kolibra / Dzień kolibra (1984) jako Instruktor LOK - u
Trzy stopy nad ziemią / Trzy stopy nad ziemią (1984) jako Major
Synteza / Synteza (1983) jako Poeta Fung
Wierne blizny / Wierne blizny (1981) jako Sędzia na procesie Madejskiego
Amnestia / Amnestia (1981) jako Pilicjant legitymujący Ryszarda na moście
On, ona, oni / On, ona, oni (1981) jako Sędzia
Ukryty w słońcu / Ukryty w słońcu (1980) jako Majski
...Droga daleka przed nami... / ...Droga daleka przed nami... (1979) jako Ksiądz
Strach / Strach (1975) jako Mężczyzna załatwiający ściankę działową u kierownika niewymieniony w czołówce
Orzeł i reszka / Orzeł i reszka (1974) jako Asystent lekarza niewymieniony w czołówce
To ja zabiłem / To ja zabiłem (1974) jako Kolega Morawskiego z pracy - świadek
Anatomia miłości / Anatomia miłości (1972) jako gość na ślubie nie wystepuje w czołówce
Zaraza / Zaraza (1971) jako Kolega Rawicza w dyskotece niewymieniony w czołówce
Motodrama / Motodrama (1971) jako Inżynier w klubie automobilowym
Tylko umarły odpowie / Tylko umarły odpowie (1969) jako Chłopak na dancingu niewymieniony w czołówce
Sami swoi / Sami swoi (1967) jako Saszka żołnierz radziecki
Bumerang / Bumerang (1966) jako Tadeusz Mularczyk narzeczony Wandy
Cała naprzód / Cała naprzód (1966) jako Oficer na statku
Giuseppe w Warszawie / Giuseppe w Warszawie (1964) jako Żołnierz podziemia działający z Jankiem niewymieniony w czołówce
Ubranie prawie nowe / Ubranie prawie nowe (1963) jako Roguszczak
Zuzanna i chłopcy / Zuzanna i chłopcy (1961) jako Uczestnik Jazz Campingu
Kolorowe pończochy / Kolorowe pończochy (1960) jako Jacek nowela "Matylda" niewymieniony w czołówce