Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Bernard White
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Bernard White

Data urodzenia: 1959-06-08
Wiek: 61 lat
Urodzeni w czerwcu
Znak zodiaku: Bliźnięta
Miejsce urodzenia: Colombo, Sri Lanka
Małżeństwa :
Julia Campbell (od 02.07.1988, rozwód)

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Bernard White gra w filmach

Bernard White - filmografia aktorska

Vino Veritas / Vino Veritas (2011) jako Ridley
It's Kind of a Funny Story / It's Kind of a Funny Story (2010) jako Muqtada
Pain Within / Pain Within (2007) jako Dr Shible
Niewidzialny świat / World Unseen, The (2007) jako Pan Harjan
Sueño - marzenia / Sueño (2005) jako Vijay
Kraina obfitości / Land of Plenty (2004) jako Youssaf
Król Skorpion / Scorpion King, The (2002) jako Falconmaster
Podaj dalej / Pay It Forward (2000) jako Gliniarz
Miasto Aniołów / City of Angels (1998) jako Pielęgniarz
Drogie panienki / L.A. Johns (1997) jako Gary
Zabójcza obsesja / Killing Obsession (1994) jako Porucznik Jackson
Ain't No Way Back / Ain't No Way Back (1990) jako Joe Campbell
American Drive-In / American Drive-In (1985) jako Lou