Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Anthony Clark
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Imię i nazwisko: Anthony Higgins Clark
Występuje jako: Anthony Clark

Data urodzenia: 1964-04-04
Wiek: 56 lat
Urodzeni w kwietniu
Znak zodiaku: Baran
Miejsce urodzenia: Lynchburg, Wirginia, USA

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Anthony Clark gra w filmach

Anthony Clark - filmografia aktorska

Moi przyjaciele, moje miłości / Mes amis, mes amours (2008) jako Policjant
Rage, The / Rage, The (2007) jako Jay
Grad Night / Grad Night (2006) jako DJ
Przyszywany wujek / Say Uncle (2005) jako Russell
Donut Hole / Donut Hole (2004) jako Russell
Beat Boys Beat Girls / Beat Boys Beat Girls (2003) jako Gichi
Płatne w całości / Paid in Full (2002) jako Kumpel Rico
Killing Cinderella / Killing Cinderella (2000) jako Brad
Twierdza / Rock, The (1996) jako Paul hotelowy fryzjer
Klepsydra / Hourglass (1995) jako Jimmy Jardine
W pogoni za sukcesem / Thing Called Love, The (1993) jako Billy
Amerykańskie psy / Dogfight (1991) jako Okie Buele