Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Allu Arjun
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Allu Arjun

Data urodzenia: 1983-04-08
Wiek: 37 lat
Urodzeni w kwietniu
Znak zodiaku: Baran
Miejsce urodzenia: Madras, Indie
Małżeństwa :
Sneha Reddy (od 06.03.2011)

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Allu Arjun gra w filmach

Allu Arjun - filmografia aktorska

Vedam / Vedam (2010) jako Cable Raju
Parugu / Parugu (2008) jako Krishna
Desamuduru / Desamuduru (2007) jako Bala Govind
Desamduru / Desamduru (2007) jako Bala Govind / Bunty Govil
Happy / Happy (2006) jako Króliczek
Gangotri / Gangotri (2003) jako Simhadri
Vijetha / Vijetha (1985) jako Venkatesh Allu