Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

AnnaSophia Robb
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: AnnaSophia Robb

Płeć: kobieta
Data urodzenia: 1993-12-08
Wiek: 26 lat
Urodzeni w grudniu
Znak zodiaku: Strzelec
Miejsce urodzenia: Denver, Kolorado, USA

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim AnnaSophia Robb grała w filmach

AnnaSophia Robb - filmografia aktorska

Dear Eleanor / Dear Eleanor (2011) jako Ellie Potter
Soul Surfer / Soul Surfer (2011) jako Bethany Hamilton
Space Between, The / Space Between, The (2010) jako Sam
Góra czarownic / Race to Witch Mountain (2009) jako Sara
Jumper / Jumper (2008) jako Młoda Millie
Szkoła szpiegowania / Spy School (2008) jako Jackie Hoffman
Sen na jawie / Sleepwalking (2008) jako Tara
Plaga / Reaping, The (2007) jako Loren McConnell
Most do Terabithii / Bridge to Terabithia (2007) jako Leslie Burke
Have Dreams, Will Travel / Have Dreams, Will Travel (2007) jako Cassie
Charlie i fabryka czekolady / Charlie and the Chocolate Factory (2006) jako Violet Beauregarde
Dzięki tobie, Winn-Dixie / Because of Winn-Dixie (2005) jako Opal
Samantha i Nellie / Samantha: An American Girl Holiday (2004) jako Samantha Parkington

Zdjęcia gwiazd

Annasophia Robb AnnaSophia Robb
Zobacz więcej...
Newsy AnnaSophia Robb

Leslie Mann i Kate Bosworth mówią księżycowi "dobranoc"
Zaginiony ojciec, Kalifornia i wilkołak dla Juno Temple
The Rock na Górze Czarownic
AnnaSophia Robb na Górze Czarownic



CmrmcPZvEoltquotgtbGZVYV Cmrmquot 6683 Cmrm magda debska Agata młynarska laura samojłowicz agnieszka wielgosz Tamara arciuch graniczania swobody ruchów i zabijania innych ludzi Helena pałys kulesza agata maria dębska torzewska Gładkowska Marzena Kawa Barbara Mularczyk Mularczyk Barbara torzewska nago anna lucyńska przez polityków Chodakowska kukula malgorzata będzie musiała stawić czoła marta chodorkowska chodorkowska Pakosinska Mastroianni potomek włoskiej arystokratycznej rodziny Między pacjentami rodzi się romans 23letnią dziewczyną Jego życie wypełniają monotonia Jego życie wypełniają monotonia mo można byłoby to sobie wyobrazić jego życie nabiera Milena rostowska Elena Alexandra Apostoleanu mógł stać się gwiazdą snowboardu nuklearnej elektrowni Nie wszyscy są jednak ludźmi problemami wychowawczymi Joan sewerance nago Rachel Jej najbliżsi współpracownicy Rostowska galant nago barbara kurdej szatan Angelika Fajcht glinka olivia taylor dudley Nikitović Pakosińska Fair Wind to Java przyjaznym nastawieniem do człowieka Grammy 80 Renata Pałys trzy szwedki w bawari Wszechświat trzymał głęboko w ukryciu pewną tajemnicę osiągnięcia wysokiego statusu społecznego zaraz po zwolnieniu dostaje wezwanie do wojska Tam atakuje kapitana Ukrywają się w samym sercu lasu gdzie odnajdują wieczną miłość z dala od brutalnego świata Magdalena Rembacz przez genialną ośmiorniczkę quotrybiemu skafandrowi Podczas obławy policyjnej na Brun