Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Ben Hammer
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Ben Hammer

Data urodzenia: 1925-12-08
Wiek: 94 lat
Urodzeni w grudniu
Znak zodiaku: Strzelec
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA
Małżeństwa :
Dorothea (od 21.12.1958), 2 dzieci

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Ben Hammer gra w filmach

Ben Hammer - filmografia aktorska

(Bez tytułu) / (Untitled) (2009) jako Morton Cabot
Uśpieni / Sleepers (1996) jako Sędzia Weisman
Wariaci / Crazy People (1990) jako Dr Koch
Szkoła przeżycia / Survival Quest (1989) jako Hal
Manekin / Mannequin (1987) jako Hans
Zębate ostrze / Jagged Edge (1985) jako Dr Goldman
Running Hot / Running Hot (1984) jako Ojciec Danny'ego
Władca zwierząt / Beastmaster, The (1982) jako Młody Ojciec Dara
Konkurs / Competition, The (1980) jako Nichols
Zwycięstwo nad Entebbe / Victory at Entebbe (1976) jako Yaakobi
Porucznik Kojak i mordercy z Harlemu / Marcus-Nelson Murders, The (1973) jako Sędzia DeKana
Johnny poszedł na wojnę / Johnny Got His Gun (1971) jako Doktor



CmrmcPZvEoltquotgtbGZVYV Cmrmquot 6683 Cmrm magda debska Agata młynarska laura samojłowicz agnieszka wielgosz Tamara arciuch graniczania swobody ruchów i zabijania innych ludzi Helena pałys kulesza agata maria dębska torzewska Gładkowska Marzena Kawa Barbara Mularczyk Mularczyk Barbara torzewska nago anna lucyńska przez polityków Chodakowska kukula malgorzata będzie musiała stawić czoła marta chodorkowska chodorkowska Pakosinska Mastroianni potomek włoskiej arystokratycznej rodziny Między pacjentami rodzi się romans 23letnią dziewczyną Jego życie wypełniają monotonia Jego życie wypełniają monotonia mo można byłoby to sobie wyobrazić jego życie nabiera Milena rostowska Elena Alexandra Apostoleanu mógł stać się gwiazdą snowboardu nuklearnej elektrowni Nie wszyscy są jednak ludźmi problemami wychowawczymi Joan sewerance nago Rachel Jej najbliżsi współpracownicy Rostowska galant nago barbara kurdej szatan Angelika Fajcht glinka olivia taylor dudley Nikitović Pakosińska Fair Wind to Java przyjaznym nastawieniem do człowieka Grammy 80 Renata Pałys trzy szwedki w bawari Wszechświat trzymał głęboko w ukryciu pewną tajemnicę osiągnięcia wysokiego statusu społecznego zaraz po zwolnieniu dostaje wezwanie do wojska Tam atakuje kapitana Ukrywają się w samym sercu lasu gdzie odnajdują wieczną miłość z dala od brutalnego świata Magdalena Rembacz przez genialną ośmiorniczkę quotrybiemu skafandrowi Podczas obławy policyjnej na Brun