Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Ali Larter
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Imię i nazwisko: Alison Elizabeth Larter
Występuje jako: Ali Larter

Płeć: kobieta
Data urodzenia: 1976-02-28
Wiek: 44 lat
Urodzeni w lutym
Znak zodiaku: Ryby
Miejsce urodzenia: Cherry Hill, New Jersey, USA
Wzrost: 173

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Ali Larter grała w filmach

Ali Larter - filmografia aktorska

Resident Evil: Afterlife / Biohazard IV (2010) jako Claire Redfield
Resident Evil: Afterlife / Resident Evil: Afterlife (2010) jako Claire Redfield
Obsesja / Obsessed (2009) jako Lisa Sheridan
Crazy / Crazy (2007) jako Evelyn Garland
Marigold / Marigold (2007) jako Marigold
Resident Evil: Zagłada / Resident Evil: Extinction (2007) jako Claire Redfield
Spowiednik / Confess (2005) jako Olivia Averill
Zupełnie jak miłość / Lot Like Love, A (2005) jako Gina
Trzeci kierunek / 3-Way (2004) jako Isobel
Oszukać przeznaczenie 2 / Final Destination 2 (2003) jako Clear Rivers
Legalna blondynka / Legally Blonde (2001) jako Brooke Taylor Windham
Bandyci / American Outlaws (2001) jako Zerelda 'Zee' Mimms
Jay i Cichy Bob kontratakują / Jay and Silent Bob Strike Back (2001) jako Chrissy
Oszukać przeznaczenie / Final Destination (2000) jako Clear Rivers
Giving It Up / Giving It Up (1999) jako Amber
Luz Blues / Varsity Blues (1999) jako Darcy Sears
To mnie kręci / Drive Me Crazy (1999) jako Dulcie
Dom na Przeklętym Wzgórzu / House on Haunted Hill (1999) jako Sara Wolfe

Zdjęcia gwiazd

Ali Larter Ali Larter Ali Larter, fot. Warner Ali Larter Ali Larter, fot. Forum Film Ali Larter Ali Larter fot. UIP
Zobacz więcej...
Plotki Ali Larter

Ali Larter ma chłopca
Milla Jovovich i zombie triumfują za oceanem
Ali Larter mamą na obcasach
Ali Larter i Hayes McArthur powiedzą "tak"
Beyoncé i Ali Larter rozpraszają Idrisa Elbę
Soczysta Ali Larter
Ali Larter za gruba dla Hollywood
Lindsay Lohan najseksowniejsza na świecie

Newsy Ali Larter

Filmowy "BioShock" bez pośpiechu
Ali Larter i UFO
Ali Larter i Wentworth Miller uciekają przed zombie
Beyoncé żoną zarządcy nieruchomości