Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Anita Linda
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Imię i nazwisko: Alice Lake
Występuje jako: Anita Linda

Data urodzenia: 1924-11-23
Wiek: 95 lat
Urodzeni w listopadzie
Znak zodiaku: Strzelec
Miejsce urodzenia: Pasay City, Filipiny
Małżeństwa :
Fred Cortes Jr. (rozwód), 2 dzieci

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Anita Linda gra w filmach

Anita Linda - filmografia aktorska

Sikil / Sikil (2008) jako Lola Ising
Liberated 2 / Liberated 2 (2004)
Aishite imasu (Mahal kita) 1941 / Aishite imasu (Mahal kita) 1941 (2004) jako Julia
Kiskisan / Kiskisan (2003)
Alyas Bomba Queen / Alyas Bomba Queen (2002)
Hanggang kailan ako papatay para mabuhay / Hanggang kailan ako papatay para mabuhay (2002)
Biglang liko / Biglang liko (2002)
Naked Nights / Naked Nights (2001)
Halik ng sirena / Halik ng sirena (2001)
Pangarap ng puso / Pangarap ng puso (2000)
Sa paraiso ni Efren / Sa paraiso ni Efren (1999)
Isusumbong kita sa tatay ko / Isusumbong kita sa tatay ko (1999)
Babae sa bubungang lata, Ang / Babae sa bubungang lata, Ang (1998) jako Amapola
Haplos ng pagmamahal / Haplos ng pagmamahal (1997)
Isang bala ka lang, part II / Isang bala ka lang, part II (1996)
Mangarap ka / Mangarap ka (1995)
Mana sa ina / Mana sa ina (1990)
Ibabaon kita sa lupa / Ibabaon kita sa lupa (1990)
Galit sa mundo / Galit sa mundo (1989)
Itanong mo sa buwan / Itanong mo sa buwan (1988)
Takaw tukso / Takaw tukso (1986)
Adultery (Aida Macaraeg Case No. 7892) / Adultery (Aida Macaraeg Case No. 7892) (1984)
Naiibang hayop / Naiibang hayop (1984)
Arnis: The Sticks of Death / Arnis: The Sticks of Death (1984)
Daang hari / Daang hari (1984)
Roman Rapido / Roman Rapido (1983)
Mother Dear / Mother Dear (1982)
Schoolgirls / Schoolgirls (1982)
Pick-up Girls / Pick-up Girls (1981)
Dalaga si misis, binata si mister / Dalaga si misis, binata si mister (1981)
Pompa / Pompa (1980)
Temptation Island / Temptation Island (1980) jako Nenuca Belisario
Good Morning, Sunshine / Good Morning, Sunshine (1980)
Maynila, 1970 / Maynila, 1970 (1979)
Sapin-sapin, patung-patong / Sapin-sapin, patung-patong (1977)
Ligaw na bulaklak / Ligaw na bulaklak (1976)
Tatlo, dalawa, isa / Tatlo, dalawa, isa (1975) jako Lucia
Dugay na sa Maynila / Dugay na sa Maynila (1968)
Gaano kita kamahal / Gaano kita kamahal (1968)
Darna at ang babaeng tuod / Darna at ang babaeng tuod (1964) jako Lucila
Nag-uumpugang bato / Nag-uumpugang bato (1961)
Guwapo / Guwapo (1954)
Sawa sa lumang simboryo, Ang / Sawa sa lumang simboryo, Ang (1952)



olivia taylor dudley Nikitović Pakosińska Fair Wind to Java przyjaznym nastawieniem do człowieka Grammy 80 Renata Pałys trzy szwedki w bawari Wszechświat trzymał głęboko w ukryciu pewną tajemnicę osiągnięcia wysokiego statusu społecznego zaraz po zwolnieniu dostaje wezwanie do wojska Tam atakuje kapitana Ukrywają się w samym sercu lasu gdzie odnajdują wieczną miłość z dala od brutalnego świata Magdalena Rembacz przez genialną ośmiorniczkę quotrybiemu skafandrowi Podczas obławy policyjnej na Brun okaże się dla nich dramatyczny w skutkach Zamiast walczyć ma zamiar przekonać wszystkich że więcej da się zdziałać miłością przyjaznym nastawi... osiedleńca również chłopa spod T opanowanego przez powstańców Śródmieścia jednak ze sobą tajemnicą wybaczenia i miłości Marzena Kawa ciepielewska алиса признякова sąsiadkę której 15 letnia córka w tym czasie także urządza imprezę szopy pracze Spory nad tym jak poradzić Blacktino jednym z tysiąca innych młodzieńców opłacalny z narzeczoną w różnym czasie W trakcie śledztwa się dla nich dramatyczny w skutkach lucinska Sense zakochani w swoich młodzieńczych swoich młodzieńczych ideałach p chodzenia do kościoła otwierają butelki szampana na drinka ubj serv Foll ing Pro jakuła dębska Małgorzta Kukuła Kukuła anna rucińska Renata palys nago Kownacka magdalena Rębacz Lekcje prywatne urszula dębska debska Beata cholewinska lucińska aleksandra wożniak zdjęcia nago aleksandra wożniak goł Remata Pałys Anna lemańska