Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Bob Rafelson
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Imię i nazwisko: Robert Raphaelson
Występuje jako: Bob Rafelson

Data urodzenia: 1933-02-21
Wiek: 87 lat
Urodzeni w lutym
Znak zodiaku: Ryby
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA
Małżeństwa :
Toby Carr Rafelson (rozwód), syn Peter

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Bob Rafelson gra w filmach

Bob Rafelson - filmografia aktorska

Erotic Tales - Porn.com / Erotic Tales - Porn.com (2002) jako Matty Bonkers
Zostawić Las Vegas / Leaving Las Vegas (1995) jako Mężczyzna w centrum handlowym
Mora / Mora (1982) jako Gangster
Głowa / Head (1968) jako gra siebie niewymieniony w czołówce on sam

Bob Rafelson - jako reżyser

Zakładnik / No Good Deed (2002)
Erotic Tales - Porn.com / Erotic Tales - Porn.com (2002)
Zbrodnia doskonała / Poodle Springs (1998)
Krew i wino / Blood and Wine (1996)
Wet / Wet (1995)
Kłopoty z facetami / Man Trouble (1992)
Listonosz zawsze dzwoni dwa razy / Postman Always Rings Twice, The (1981)
Modesty / Modesty (1981) jako Bob Rafelson
Król Marvin Gardens / King of Marvin Gardens, The (1972)
Pięć łatwych utworów / Five Easy Pieces (1970)
Głowa / Head (1968)

Bob Rafelson - jako scenarzysta

Erotic Tales - Porn.com / Erotic Tales - Porn.com (2002)
Wet / Wet (1995)
Król Marvin Gardens / King of Marvin Gardens, The (1972)
Pięć łatwych utworów / Five Easy Pieces (1970)
Głowa / Head (1968) jako Bob Rafelson

Bob Rafelson - jako producent

Listonosz zawsze dzwoni dwa razy / Postman Always Rings Twice, The (1981) jako producent
Król Marvin Gardens / King of Marvin Gardens, The (1972) jako producent
Pięć łatwych utworów / Five Easy Pieces (1970) jako producent
Easy Rider / Easy Rider (1969) jako producent niewymieniony w czołówce