Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Bill Bellamy
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Bill Bellamy

Data urodzenia: 1965-04-07
Wiek: 55 lat
Urodzeni w kwietniu
Znak zodiaku: Baran
Miejsce urodzenia: Newark, New Jersey, USA
Małżeństwa :
Kristen Baker (od 16.06.2001), 2 dzieci: córka Bailey (ur. 2003), syn Baron (ur. 05.07.2006)

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Bill Bellamy gra w filmach

Bill Bellamy - filmografia aktorska

Loteria / Lottery Ticket (2010) jako Giovanni
Dress 2 Impre$$ / Dress 2 Impre$$ (2008) jako Spice
Przewrotne szelmy / Getting Played (2005) jako Mark Sellers
Nigdylandia / Neverwas (2005) jako Martin Sands
Poszukiwana / Buying the Cow (2002) jako Jonesy
Bracia / Brothers, The (2001) jako Brian Palmer
Męska gra / Any Given Sunday (1999) jako Jimmy Sanderson #88
Ta przebrzydła miłość / Love Stinks (1999) jako Larry
Miłość od Trzeciego Spojrzenia / Love Jones (1997) jako Hollywood
Ścigani / Fled (1996) jako Ray
Joey Breaker / Joey Breaker (1993) jako Ace Man
Kim jest ten facet? / Who's the Man? (1993) jako K K