Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Anne Pitoniak
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Anne Pitoniak

Data urodzenia: 1922-03-30
Wiek: 98 lat
Urodzeni w marcu
Znak zodiaku: Baran
Miejsce urodzenia: Westfield, Massachusetts, USA
Małżeństwa :
Jerome Milord (17.06.1950 - 1968, rozwód), 2 dzieci

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Anne Pitoniak gra w filmach

Anne Pitoniak - filmografia aktorska

Niewierna / Unfaithful (2002) jako Babcia
Dla forsy / Where the Money Is (2000) jako Pani Tetlow
Oportuniści / Opportunists, The (2000) jako Aunt Diedre
Grace i Glorie / Grace and Glorie (1998) jako Bernice Wallace
Julian Po / Julian Po (1997) jako Pani Danforth
Tysiąc akrów / Thousand Acres, A (1997) jako Mary Livingstone
Drzewko miłości / Christmas Tree, The (1996) jako Matka Frances
Usłane różami / Bed of Roses (1996) jako Babcia Jean
Dom z kart / House of Cards (1993) jako Sędzia
Ballada o Sad Cafe / Ballad of the Sad Cafe, The (1991) jako pani McPhail
Stary Gringo / Old Gringo (1989) jako Pani Winslow
Wizard of Loneliness, The / Wizard of Loneliness, The (1988) jako Cornelia
W potrzasku / Hiding Out (1987) jako Babcia Jennie
Mieć własny kąt / Housekeeping (1987) jako Ciocia Lily
Siostra, siostra / Sister, Sister (1987) jako Mrs. Bettlehelm
Ostatnia szansa / Miracle of the Heart: A Boys Town Story (1986) jako Maggie Scott
Old Enough / Old Enough (1984) jako Katherine
Ci, którzy przetrwają / Survivors, The (1983) jako Betty