Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Aleksey Serebryakov
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Imię i nazwisko: Aleksei Serebryakov
Występuje jako: Aleksey Serebryakov

Data urodzenia: 1964-06-03
Wiek: 56 lat
Urodzeni w czerwcu
Znak zodiaku: Bliźnięta
Miejsce urodzenia: Moskwa, ZSRR (obecnie Rosja)
Małżeństwa :
Maria 3 dzieci: córka Dasza i 2 synów: Stepan i Danila 3 dzieci: córka Dasza i 2 synów: Stepan i Danila

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Aleksey Serebryakov gra w filmach

Aleksey Serebryakov - filmografia aktorska

PiraMMMida / PiraMMMida (2011) jako Sergey Mamontov
Skazka XXI / Skazka XXI (2009) jako Ojciec
Przenicowany świat: Starcie / Obitaemyy ostrov. Shvatka (2009) jako Pielgrzym
Sezon dozhdey / Sezon dozhdey (2008) jako Aleksandr
Blask luksusu / Glyanets (2007) jako Stasis
Kod apokalipsy / Kod apokalipsisa (2007) jako Sergei
Konservy / Konservy (2007) jako Usolcew
Ładunek 200 / Gruz 200 (2007) jako Aleksiej
Peregon / Peregon (2006) jako Kapitan Yurchenko
Zhest / Zhest (2006) jako Terminator
Drugi front / Second Front, The (2005) jako Veklich
S Dona vydachi net / S Dona vydachi net (2005) jako Diakon Georgij
Ciuciubabka / Zhmurki (2005) jako Doktor
Desant / Desant (2003) jako Aleksei Burov
Antykiller II - Antyterroryści / Antikiller 2: Antiterror (2003) jako Uzhakh
Bolse vita / Bolse vita (1996) jako Szergej
Szwadron / Szwadron (1992) jako Jemelianow
Obnazhyonnaya v shlyape / Obnazhyonnaya v shlyape (1991) jako Igor 'Igrushka' 'Toy' Koshkin
Vozvrashcheniye v Zurbagan / Vozvrashcheniye v Zurbagan (1990)
Sluchaynyy Vals / Sluchaynyy Vals (1990)
Morderczy Afganistan / Afganskij izlom (1990) jako Arsenov
Smotri v oba! / Smotri v oba! (1981) jako Toreador
Pozdnyaya yagoda / Pozdnyaya yagoda (1978)

Aleksey Serebryakov - jako producent

Glukhar v kino / Glukhar v kino (2010) jako producent