Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Ashley Peldon
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Ashley Peldon

Data urodzenia: 1984-04-02
Wiek: 36 lat
Urodzeni w kwietniu
Znak zodiaku: Baran
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Ashley Peldon gra w filmach

Ashley Peldon - filmografia aktorska

2001 Maniacs: Field of Screams / 2001 Maniacs: Field of Screams (2010) jako Tina Sheraton
Float / Float (2008) jako Nicole
Dimples / Dimples (2008) jako Brittany
Ghost World / Ghost World (2001) jako Margaret
With Friends Like These... / With Friends Like These... (1998) jako Marissa DiMartino
Obudzony duch / Waking Up Horton (1998) jako Amelia
Koty nie tańczą / Cats Don't Dance (1997) jako Darla Dimple mówiąca głos
Gra o spadek / Westing Game (1997) jako Tabitha Ruth 'T.R./Turtle/Alice' Wexler
Czarownice z Salem / Crucible, The (1996) jako Ruth Putman
Sekretarka / Secretary, The (1995) jako Cindy Bradford
Czarny Skorpion / Black Scorpion (1995) jako mała Darcy
Bez ostrzeżenia / Without Warning (1994) jako Kimberly Hastings
Oddajcie mi moje dzieci / Shameful Secrets (1993) jako Josie
Dlaczego, tatusiu? / Child of Rage (1992) jako Catherine
Cytrynowe Trio / Lemon Sisters, The (1990) jako Sarah Frank