Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

David Gallagher
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Imię i nazwisko: David Lee Gallagher
Występuje jako: David Gallagher

Data urodzenia: 1985-02-09
Wiek: 35 lat
Urodzeni w lutym
Znak zodiaku: Wodnik
Miejsce urodzenia: College Point, Nowy Jork, USA

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim David Gallagher gra w filmach

David Gallagher - filmografia aktorska

Trophy Kids / Trophy Kids (2011) jako Reid Davis
W ciszy / Quiet, The (2005) jako Brian
Ten Bucks / Ten Bucks (2003) jako on Sam Simon Camden
Młodzi rajdowcy / Kart Racer (2003) jako Scott McKenna
Mały sekret / Little secrets (2001) jako David
Nowe przygody Spina i Marty'ego / New Adventures of Spin and Marty: Suspect Behavior, The (2000) jako Marty Markham
Gwiazdkowe życzenie Richiego Richa / Ri¢hie Ri¢h's Christmas Wish (1998) jako Richie Rich
Trójkąt bermudzki / Bermuda Triangle (1996) jako Sam
Fenomen / Phenomenon (1996) jako Al Pennamin
Szept Serca / Mimi wo Sumaseba (1995) jako Seiji głos
Powrót do błękitnej laguny / Return to the Blue Lagoon (1991) jako Kid

David Gallagher - jako reżyser

Ten Bucks / Ten Bucks (2003)

David Gallagher - jako scenarzysta

Ten Bucks / Ten Bucks (2003) jako David Gallagher

David Gallagher - jako producent

Ten Bucks / Ten Bucks (2003) jako producent