Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Adam Green
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Adam Green

Data urodzenia: 1975-03-31
Wiek: 45 lat
Urodzeni w marcu
Znak zodiaku: Baran
Miejsce urodzenia: Holliston, Massachusetts, USA

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Adam Green gra w filmach

Adam Green - filmografia aktorska

Frozen / Frozen (2010) jako Mężczyzna na wyciągu niewymieniony w czołówce
Topór 2 / Hatchet II (2010) jako Wymiotujący facet
Tiffany Problem, The / Tiffany Problem, The (2008) jako Gilligan
Spiral / Spiral (2007) jako Poirytowany pracownik niewymieniony w czołówce
Topór / Hatchet (2006) jako Kumpel #1
Trollywood / Trollywood (2004) jako Real estate agent
Coffee & Donuts / Coffee & Donuts (2000) jako Kelnerka

Adam Green - jako reżyser

Frozen / Frozen (2010)
Topór 2 / Hatchet II (2010)
Tiffany Problem, The / Tiffany Problem, The (2008)
Spiral / Spiral (2007)
Topór / Hatchet (2006)
Coffee & Donuts / Coffee & Donuts (2000)

Adam Green - jako scenarzysta

Frozen / Frozen (2010)
Topór 2 / Hatchet II (2010)
Tiffany Problem, The / Tiffany Problem, The (2008)
Topór / Hatchet (2006)
Coffee & Donuts / Coffee & Donuts (2000)

Adam Green - jako producent

Topór 2 / Hatchet II (2010) jako producent wykonawczy