Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Adrian Paul
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Imię i nazwisko: Adrian Paul Hewett
Występuje jako: Adrian Paul

Data urodzenia: 1959-05-29
Wiek: 61 lat
Urodzeni w maju
Znak zodiaku: Bliźnięta
Miejsce urodzenia: Londyn, Anglia, Wielka Brytania
Małżeństwa :
Meilani Paul (1990 - 1997, rozwód)

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Adrian Paul gra w filmach

Adrian Paul - filmografia aktorska

Deauville / Deauville (2011) jako Brad
Magic Boys / Magic Boys (2011) jako Michael Varga
Heavy, The / Heavy, The (2010) jako Christian Mason
Eyeborgs / Eyeborgs (2009) jako R. J. 'Gunner' Reynolds
Nine Miles Down / Nine Miles Down (2008) jako Mac
Zaginiona kolonia / Wraiths of Roanoke (2007) jako Ananias Dare
Nieśmiertelny: Źródło / Highlander: The Source (2007) jako Duncan MacLeod
Séance / Séance (2006) jako Spence
Widmo z głębin / Tides of War (2005) jako Komandor Frank Habley
Little Chicago / Little Chicago (2005) jako Frank
Snow Prince / Snow Prince (2004) jako Książę
Gra o życie / Nemesis Game (2003) jako Vern
Wirtualny grom / Storm Watch (2002) jako Neville
Eksperyment / Void, The (2001) jako Prof. Steven Price
Nieśmiertelny IV: Ostatnia rozgrywka / Highlander: Endgame (2000) jako Duncan MacLeod
Powrót Merlina / Merlin: The Return (1999) jako Lancelot
Plan Zuzanny / Susan's Plan (1998) jako Paul Holland
Straceńcza misja / Dead Men Can't Dance (1997) jako Shooter
Śmiertelna sesja zdjęciowa / Cover Girl Murders, The (1993) jako Patrice
Eliksir miłości / Love Potion No. 9 (1992) jako Enrico Pazzoli
Masque of the Red Death / Masque of the Red Death (1989) jako Prospero
Taniec wojenny / Dance to Win (1989) jako Billy